Your journey is my story...

10 March 2012

Kelahiran PMiW on 090312 at 2220

Alhamdulillah, akhirnya Prime Minister in-Waiting selamay dilahirkan. syukur sangat2.. date pada 090312, cantik jugak date ni sbb 9+3=12. hehe. nice choice PMiW. berat pulak ialah 3.19kg pada jam 2220.

sambungan post yang sebelum ni, mommy mula rasa sakit sgt2 dalam pukul 8 malam 9 Mac tu.. masa tu tak tahan dah.. cakap kat nurse sbb sakit, nurse sound balik, tadi masa doc offer epidural kenapa tanak amek? haha.. kesian mommy.

tp nasib baik tak lama lepas tu, pukul 9 doc check bukaan mommy berapa, but still 2cm sama dengan siang tadi, so no progress. immediately doc decide buat operation. Papa pun diarahkan keluar sbb nurse nak prepare mommy utk bedah.

so papa tunggu la kat luar, tak lama lepas tu murse datang usung mmommy atas katil untuk masuk bilik bedah. tak lama lepas masuk, Atok n Wan plak sampai dalam pukul 10. so dalam sejam la kami sama2 menunggu di luar bilik bedah, lepas tu nampak mommy diusung keluar untuk diletakkan kembali dalam wad tingkat 3. PMiW pulak rupa2nya dah siap dimandi dan dibersihkan dalam labour room. Papa pun azan kat telinga PMiW.

No comments: