Your journey is my story...

28 February 2012

False alarm by the PMiW

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.

Nampaknya mommy tadi kena false alarm oleh Prime Minister in-Waiting (PMiW) ni.

dalam pukul 9.30 malam tadi mommy BBM kata dah rasa macam contractions. 2 kali pulak tu. Papa yang berada kat rumah ni pun panik kejap, sampai nak keluar pegi hospital hampir terlupa nak bawak handphone. hehe

Nampanknya anak papa ni belum apa-apa lagi dah pandai guna warfare dan mind games. hehe. at least mommy slowly prepare untuk contractions yang betul. apa2pun, i'm so proud of my wife.. mommy relax je, siap kata 'i can do this'..

luckily anak papa ni ada mommy macam ni.. hehe.

lagi satu yang happen today, doc ada bagi memo/note untuk papa supaya papa boleh jaga n teman mommy kat hospital.. ni memonya


Ok lah, papa dah nak tido. Mommy kat hospital pun nak tido, dia baru ngadu sakit kat bawah perut.. nurse kata baby nak ke bawah.. so insyaAllah tak lama lagi PMiW kita dapat melihat dunia buat pertama kali.. hehe. good nite.

No comments: