Your journey is my story...

28 February 2012

Denyutan jantung seorang Prime Minister in-Waiting (PMiW)

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.


Nampaknya hari ni 28 Feb setakat jam 10.00 malam PMiW kita ni belum keluar lagi. Mommy tadi kata dia dah ready.. see the spirit? hehe.


Tp takpe, yang penting baby selamat dilahirkan regardless when.. hehe.


For today's punch line, PMiW ni sejak mommy warded hari tu mmg kena buat Continuous Cardiotocographic machine (CTG) dua kali sehari.  This process records the baby's heart rate continuously on a piece of paper.


Hari ni dalam pukul 8 malam tadi buat CTG lagi.  Nurse nak dengar PMiW's heart rate masa tengah sedar dan aktif tp PMiW tidur la pulak.. so Nurse sampai kena kejut PMiW ni sebab tido je sepanjang CTG dibuat. hahaha.


Suka tido ni ikut papa ke mommy? hurmm... itu satu persoalan. tp kalau susah nak bangun bila dikejut tu rasanya dah tau dah PMiW ikot siapa.. hahaha :p


besok 29 Feb, 4 tahun sekali je berlaku ni.. gulppp!





No comments: