Your journey is my story...

15 March 2010

PTD, here I come!!



Alhamdulillah. Rezeki masih ada.




Masa check result PTD hari tu, 8 Feb (isnin) aku terkejut sbb tak fhm. kat atas ni jawapan yang aku terima. "Tertakluk kepada pengesahan kelayakan" katanya.




So, sepanjang minggu lepas aku asyik call SPA jela.. tanya apa maksud benda tu. Seorang pegawai SPA yang berjaya aku hubungi kata, sila hantar 'Surat pengesahan tamat pengajian' secepat mungkin.


Aku dah pening dah. Dia nak secepat mungkin. Aku takde surat tu. Kena buat dlu kat fakulti. yang bestnya ikut prosedur biasa, 2 hari baru siap. yessss!! nasib baik la aku baik dengan staf-staf fakulti, minta dia buat pagi ni, petang dah boleh ambil.


So, dalam minggu tu settle la, aku dah faks kat pegawai berkenaan. Tunggu mereka mesyuarat, baru tahu status seterusnya.


Dipendekkan cerita, hari ni (15 Feb) aku call SPA, kata mereka surat tawaran telah diPOS LAJUkan pada hari ni. Dan aku salah seorang daripadanya. Alhamdulillah. Syukur!!!


Dengar cerita, aku akan lapor diri pada 3 April 2010 (Sabtu) di Putrajaya. Kementerian mane taktau lg. dah tau nnt, aku akan update lagi. Thanks









5 comments:

nuruliznie said...

tahnia, tahniah! :D

Maxx Ikhwandy said...

haha.. thankx ek izni.. ko bila lg?huhu

intan syazlin said...

hehehe. yay! congratulations and celebrations.. lalalala.. so proud of you.. hehe :D

Ezzeline said...

tahniah,,! keje elok2 k^^

shahiza said...

btul ker result kamu mcm tu..sebab sy pun kluar result tertakluk kepada pengesahan kelayakan...bile call kate ye...pending..approval...urmmm...ape kakh maksud ye...