Your journey is my story...

16 February 2010

Zaman menganjing name bapak

tiba2 aku teringat zaman sekolah dulu... banyak kenangan...
dan salah satu kenangannye ialah time ni lah zaman menganjing nama bapak..haha
mcm haram. ditambah pulak dengan nama bapak aku yang lain mcm sikit...iaitu... Mat Zin Bin Mat Kib.

So, jangan kata name bapak aku, name atok aku pun kena beb..
pedih mat dengar.. sbb tu aku malas g skolah..hahahaha
time sekolah rendah takde lg..masuk form 1, perghh kena menganjing jela..
aku pun menganjing la name bapak org jugak..

sorang kawan aku ni nama dia khairul anwar bin saman. (kahkahkah).
so kitaorg gelarkan dia ni anak ketua polis negara..hahaha
bapak dia asyik menyaman je keje..huhuhu

bapak aku plak, dia org panggin Mat Jin. Hampeh btol..
nama atok aku, dari Mat Kib jadi Kid Rock la... Kiblat ade gak..kahkahkah
tak guna btol..

kesimpulannya, akulah antara orang yang paling teruk kena menganjing dalam bab2 ni..walau ak pun menganjing orang lain..
hahaha

so bile korang dah baca post aku ni, jangan korang menganjing nama bapak n atok aku plak ek..haha

ciao

3 comments:

sha shi shu said...

kah kah kah...
diorang menganjing name bapak orang plak HARUN BIN CHIK = haruan, harum ,harta karun....and yang xbleh blah skali...HARUN SALIM BACHIK...x ke same bunyik nye tu...KEBETULANNNN..kuang ajo kan diorg..hahahah...
bodo la kawan aku yang sorg dulu..huhu..tapi xpe,aku maafkan die sebab die dah xde...da arwah..huhu

Farhana Ahmad said...

uihhh....aku pon same kot. ahmad norain tp dok kena panggi 'no rain'. today no rain eh fana? kurang asam tol. tp skrg kalau orang byk cakap aku balas je "nama bapak saya no rain" (mcm rain ckp kat dlm iklan tu. haha

Maxx Ikhwandy said...

hahahaha...
kesah korang lg kelakar rupenye.. heheheh. heboh no lah time skolah dlu menganjeng nama bapak..

ade kawan aku tu nama dia hafiz bin sisa... korang bayangkanlah sendiri hanjengan yang dia terima ye..hahaha